Belastingaangifte


Let op! Als gevolg van de coronamaatregelen, is het niet (altijd) mogelijk om in het gemeentehuis langs te komen voor de belastingaangifte. Daarom zullen we in maart en april 2021 de aangifte vooral telefonisch met u regelen. Bel of mail ons om hier een afspraak voor te maken.

Belastingaangifte buiten de coronatijd

In maart en april hebben wij geen inloopspreekuur. U kunt dan langskomen om uw belastingaangifte door ons te laten invullen. Dit kan op 3 momenten:

  • dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur
  • woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur
  • vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur

Wij werken in maart en april alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Als u een afspraak maakt voor de belastingaangifte, krijgt u brief thuisgestuurd met daarin een bevestiging van de afspraak. Daarin leest u ook wat handig is om mee te nemen.

De afspraak vindt plaats in het gemeentehuis. U kunt wachten aan de tafel rechts van de ingang van het gemeentehuis. Daar halen we u op.

Benodigde gegevens

Voor het invullen van de belastingaangifte zijn diverse gegevens nodig. Bij de Belastingdienst vindt u een overzicht van de gegevens die handig zijn om mee te nemen. Vindt u het fijn om dit overzichtelijk in één document te hebben? Open dan de pdf met ‘benodigde gegevens voor de belastingaangifte’.
Heeft u een partner? Neem dan niet alleen uw eigen gegevens, maar ook die van uw partner mee.